7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Din bil kører fantastisk med de rette reservedele. Og det giver dig selvfølgelig lyst til at invitere en sød date med på et mindre, romantisk road trip. Men hvor skal turen gå hen, og hvordan får den hjerterne til at accelerere? Vi har samlet et par gode idéer.

Når man føler kærlighed til sin bil, kan man godt få lyst til også at invitere kærligheden ind i bilen. I dén forbindelse kan det være hyggeligt, sjovt og spændende at tage en date med på køretur. Det kan hurtigt blive en romantisk date, så længe destinationen og faciliteterne i bilen er i topform.

Sørg for at den er udstyret med reservedele i høj kvalitet, gør rummet hyggeligt med puder, tæpper og snacks og tænd musikken. Og læs så vores tre idéer til, hvor I kan køre hen.

1. Op på bakken i solnedgang

Der er ikke meget, der er lige så romantisk som at se en solnedgang hånd i hånd. Solnedgangen går simpelthen aldrig af mode i datingens verden. Og med en bil bliver det endnu nemmere at se den fra en gunstig vinkel.

Du kan jo med fordel gasse op og styre bilen op til et udsigtspunkt – det var sig en høj bakke eller taget på et parkeringshus. Det er nemlig næsten ligegyldigt, hvor man ser solnedgangen. Dens fantastiske farver får nemlig beton som frodig natur til at tage sig smukt og magisk ud.

2. Ned til havet og bade

En anden mulighed er at pakke bilen og køre til havet. Her kan I jo eventuelt også se en solnedgang, såfremt I ankommer på det rigtige tidspunkt. Det er altid en fornøjelse at se havet, og der er noget indgroet romantisk ved det.

Desuden er der mange muligheder for hyggelige aktiviteter ved vandet. Måske vil I soppe i vandkanten, måske har I et spil strandtennis med, eller måske I kaster jer på hovedet i bølgen blå. Nøgenbadning er selvfølgelig også en mulighed, hvis det skal være lidt vovet.

3. Kør langt ud i skoven

Skoven er en oplagt date-destination næsten hele året rundt. Om foråret står den spirende og forventningsfuld, om sommeren bliver den stedsegrøn, og om efteråret står den nærmest i brand. Med en bil skal du heller ikke bekymre jer om, at I måske kommer til at fryse på vejen til skoven. I bilens lille kabine er der jo dejligt varmt.

I kan såmænd også sætte jer derind og nyde synet af skoven inde fra kabinen. De romantiske syner kan hurtigt få bilen til at gå fra varm til hed. Og hvis I har parkeret et lidt afsides sted, kan det jo føre til lidt af hvert… I dag er der mange muligheder for at finde ligesindede, der også gerne vil date for at få noget gratis sex.