Skrotbil ved Odense, Fyn

Skrotbil i Odense, Fyn

Vil du have mere ud af din skrotbil?

Hvis du vil have mest muligt ud af din skrotbil, er vi den oplagte samarbejdspartner. Vi fokuserer på, at det skal kunne betale sig, at skrotte din bil hos os – netop derfor tilbyder vi meget fordelagtige priser.

God kommunikation, ihærdighed og omhu er vigtige faktorer hos os. Dette har medført, at vores mange kunder i bl.a. Odense synes, at det er en fornøjelse, at handle skrotbiler med os. De sætter nemlig pris på vores miljørigtige løsninger inden for autogenbrugVi er den rette skrothandler at kontakte, hvis du ønsker en professionel behandling, når du skal have mest muligt ud af din skrotbil.

Skrotning af bil?

Vi er din skrothandler på Fyn. Har du en bil, der ikke kan køre mere eller en, der bare står stille i garagen kan vi hjælpe dig af med den. Når din bil bare står stille, er der unødvendige udgifter til vægtafgift og forsikring. Lad os hjælpe dig af med bilen, så du kan spare penge og endda tjene lidt på at komme af med din gamle skrotbil.

Hør mere om mulighederne med din skrotbil

Hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder ved skrotning af bilen hos os, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din skrotbil – også inden en eventuel aftale indgås. Vi har handlet med mange kunder fra bl.a. Odense, men også generelt hele Fyn.

Læs også omkring vores reservedele til bil.

 

Åbningstider

Mandag - torsdag: 8:00 – 17:00
Fredag: 8:00 – 15:00
Lørdag: 9:00 – 12:00

Vi har bildelen

du mangler.

Få en opringning

Webdesign: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top